Subscribe RSS 
Upplev Hurghada i Egypten Maj 21

HurghadaHurghada är ett det mest kända resmålen i Egypten och hit kommer flera tusentals turister varje år. Resmålet är beläget längs kusten mot Röda Havet  och charterbolagen samt många lokala arrangörer anordnar reser för dig som turist. Här ifrån kan du enkelt uppleva Pyramiderna i Giza som ligger strax utanför Kairo, ta en båtutflykt till de bästa reven där du kan snorkla eller varför inte uppleva konungarnas dal.

Hurghada är en beskyddad turistort i Egypten och de lägger stor kraft på att turisterna ska vara skyddade. Många bussresor som tar dig till Kairo samarbetar med de andra arangörerna så att de kan åka i konvoj till destinationen.

Det var några år sedan jag var i Hurghada men det är helt klart ett resmål jag vill återbesöka. Du hittar mer information om resmålet hos reser.se.

Kategori: Allmänt, Charter, Sol & Bad
Du kan följa alla svar till denna tråden genom RSS 2.0 flöde. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Ett svar
  1. Hej! Ja det är många som säger det men jag håller faktiskt inte med. Jag har aldrig upplevt flygplatsen direkt som kaotiskt, visst det är mycket folk och så men det flyter på ganska bra ändå tycker jag. Så i september drar jag dit igen 🙂 älskar Egypten!

Lämna en Kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>