Subscribe RSS 
Så hittar du billigt hotell i Berlin Jul 28

Hotell i Berlin

Har du någon gång varit i Berlin? Om inte så är det dags att upptäcka staden nu! Det är både billigt och lätt att ta sig till Berlin ifrån Sverige. Flera flygbolag flyger dagligen till Berlin ifrån flera städer i Sverige och staden ligger på passligt avstånd för att kunna köra dit på bara cirka en dag. Den officiella hemsidan Visit Berlin har massor med information om du vill läsa mer om staden.

Om du har en mindre resebudget och inte planerar att tillbringa så mycket tid på hotellet utan vill få mera pengar över till andra nöjen så finns det många billiga hotell i Berlin att välja mellan. Berlin är ett särskilt populärt resmål bland ungdomar och det kryllar av caféer, barer och nattklubbar samt billiga hotell. Nöjeslivet är koncentrerat kring centrum som utgörs av stadsdelen Mitte, och det är även här som de flesta billiga hotell i Berlin ligger.

Standarden på de billiga hotellen i Berlin är bra och priserna ligger på samma nivå som motsvarande hotellrum i Sverige. Ibland kan dock hotellen vara lite fattigare utrustade, det är t.ex. inte alla billiga hotell i Berlin som har en egen restaurang, men det ger ju dig bara ytterligare en orsak till att prova på den lokala matkulturen!

Kategori: Boende, Weekends
Du kan följa alla svar till denna tråden genom RSS 2.0 flöde. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Lämna en Kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>