Subscribe RSS 
Tips på bra men Billiga Hotell i Köpenhamn Feb 14

Det finns gott om prisvärda hotell i Köpenhamn. Tänk på vid bokning att priserna kan variera beroende på vilken typ av rum man väljer att bo i.

Danhostel Copenhagen City
Ett familjevänligt alternativ är Danhostel Copenhagen City. Det är egentligen inget hotell, utan ett vandrarhem. Huset är femton våningar högt, och är ett av de största vandrarhemmen i Europa som har möbler skapade av en designfirma.

Nebo Hotel
I centrala Köpenhamn, granne med Hovedbanegården och inte långt från nöjesparken Tivoli, ligger Nebo Hotel. Det kostar ungefär femhundra kronor natten per person i ett standardrum. Viktigt att veta är att det inte finns privata badrum i respektive rum, utan att det finns gemensamma badrum på varje våningsplan.

Absalon Annex
Absalon Annex ligger granne med hotellet Absalon i Vesterbro i Köpenhamn. Det är inte långt vare sig till Hovedbanegården – en promenad på fem minuter – eller nöjesparken Tivoli. När man bor på Absalon Annex har man tillgång till alla faciliteter på Absalon. Även incheckning och frukost sker här. Det finns inte dusch och toalett på rummen, utan man delar badrum med de andra gästerna på samma våningsplan.

Selandia
Även hotellet Selandia ligger i centrala delarna av Köpenhamn, inte långt från Hovedbanegården. Det tar ungefär fem minuter att gå till närmsta busshållplats respektive metro station. Hotellet erbjuder olika typer av rum, allt från budgetalternativet med badrum i korridoren till VIP-rum med väldigt hög standard. Frukost serveras på hotellet, i ett rum i anslutning till lobbyn.

Där finns många andra bra hotell Köpenhamn som är prisvärda och det här är bara ett litet utdrag av hotell som håller en hög standard med ett bra pris.

Kategori: Boende
Du kan följa alla svar till denna tråden genom RSS 2.0 flöde. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Lämna en Kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>