Subscribe RSS 
Billiga hotell i Barcelona Apr 12

I Kataloniens huvudstad Barcelona finns boende för alla plånböcker. I Barcelona finns det över 400 hotell och generellt är standarden på hotellen högre än i andra europeiska städer. I Barcelona får du generellt ett boende med bra kvalitet och service, men utan priser som ruinerar dig.

Detta beror på den ekonomiska tillväxten i Barcelona de senaste åren som har tvingat gamla hotell att rusta upp sig och lockat fler och fler till att öppna helt nya hotell.

Länktips: Billiga hotell i Barcelona, Hotell i Barcelona

Om du väljer att bo mitt i centrala staden kommer du att uppleva att priserna är något högre än om du bor ett par hundra meter bort från stadskärnan.

Kategori: Boende
Du kan följa alla svar till denna tråden genom RSS 2.0 flöde. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Ett svar
  1. Jenny skriver:

    Hej,

    Jag har precis kommit hem efter 10 dagars underbar semester i Barcelona. En otrolig stad med allt du vill ha; strand, shopping, uteliv och mysiga gatustråk med charmiga cafeer. Jag hyrde en lägenhet hos barcelona-home under min vistelse i staden och jag kan rekomendera det som ett billigare men minst lika bra alternativ som hotell.

    För er som inte ännu varit i Barcelona: ÅK! Det är en tia av tio!

    Hälsningar Jenny

Lämna en Kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>