Subscribe RSS 
Billiga flyg till Berlin i Tyskland Jul 06

Jag såg nu i veckan att det finns otroligt billiga flyg till Berlin i Tyskland just nu. Flyg till Berlin kostar nästan lika mycket som att ta tåget till Skåne, då känns det ju helt klart mer spännande med en flygresa ner till kontinenten.

Jag har dessutom tittat runt en del och hittat en hel del roliga aktiviteter för småbarn i Berlin. Bland annat ska det finnas ett utomhusbad mitt i staden, Prinzenbad, det är ju verkligen perfekt! Utan bad blir det ju lätt outhärdligt i större städer mitt i sommaren.

Sen finns ju Fernsehturm, Berlins 368 meter höga tv-torn, perfekt för mina små våghalsar, men vi får se ifall jag vågar följa med upp…

Fast jag kommer nog att släpa med dem på en hel del stadsvandring också, Berlinmuren känns ju till exempel som något de måste se. Även om det kanske kan bli lite svårt att förklara innebörden av den för en fyra respektive sexåring. Ärligt talat så verkar de mest exalterade över att få åka flygplan och äta flygplansmat, de är så konstiga de där småttingarna, men det är ju bra att de uppskattar det lilla.

Ja, jag ser verkligen fram emot den här resan! Otrolig tur att jag hittade så billiga flyg till Berlin i Tyskland. Men nu ska jag sluta svamla och börja leta efter hotell på www.billiga-hotell.nu! Flyget bokade jag förresten på Reser som en utmärkt tjänst för att söka billiga flyg.

Kategori: Flygresor
Du kan följa alla svar till denna tråden genom RSS 2.0 flöde. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Lämna en Kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>